Yoga

Yin Yoga

Instruktör: Linda Bryme och Mirja Blomqvist

En återhämtande yoga som handlar om att släppa taget för att stilla kropp och själ. En motvikt till andra yang-baserade, fysiskt krävande yogaformer. I yinyoga sitter eller ligger deltagarna i passiva positioner i 3-5 minuter med en mjuk stretch. Yinyogan arbetar med kroppens bindväv snarare än muskler. Fokus ligger på höfter och ländrygg som är rika på bindväv och som lagrar både fysiska och mentala spänningar. Samtidigt som kroppen slappnar av praktiseras medveten närvaro med alla sinnen.

Tid:
Måndagar 20.15-21.30 

Tisdagar 06.30 - 7.20, 20-21 

Torsdagar 6.30-7.30, 19.45-21
Anmälan: info@studiopepp.se

Global Yoga

Instruktör: Mirja Blomqvist

En flödande, dynamisk form av yoga som har sitt ursprung i hathayogan. Svenska Johanna Andersson har använt österländska och västerländska principer och skapat en individanpassad yoga där fysiska utmaningar blandas med mentala intentioner

Tid:
Söndagar 10-11.15
Anmälan: info@studiopepp.se

Fysisk Yoga

Instruktör: Anna

NYHET!

Hösten 2019!

Tid: Tisdagar kl 06.15 - 07.05
Plats: Studio P.E.P.P
Anmälan: info@studiopepp.se

Vinyasa Yoga

Instruktör: Linda Bryme

En flödande klass som sekvenseras runt ett tema. Klassen startar med en intention och pranayama, innan vi tar oss in vår vinyasa och en lekfull peakpostion. Lite lugnare asanas för att komma ner i varv innan vi avslutar i välgörande savasana och en dedikation. Rörelser, andetag, musik, dofter - allt sammankopplat för att vara i nuet!

Tid:
Fredagar 11.30-12.15
Anmälan: info@studiopepp.se

Organic Bodywork

Instruktör: Eleonor Dalhäll

Målet är att bli längre och rakare i ryggen, mer öppen i bröstet och stark i ben och core. Samtidigt ska vi skapa en kroppskontroll och smidighet i våra kroppar. Vi vill skapa en god hållning och en god stabilitet. Vi jobbar med andningen i rörelsen och förbättrar därmed vår cirkulation. Organic bodywork är lika viktig för den tränade som den icketränare. Vi tränar på att vara där kroppen är. Denna klass fokuserar på balans, inre corestabilitet och rörlighet. Vi jobbar i olika flöden med fokus på de olika delarna. Vi vill vara starka inifrån och ut. Vi fokuserar mycket på vår inre corestabilitet genom olika rörelser där även stabilitet och balans utmanas. Vi kommer att utmana vår styrka och kroppskontroll.

Anmälan: info@studiopepp.se

Kundalini Yoga

Instruktör: Anna Vallstedt Haeger

En dynamisk och kraftfull form av yoga där stort fokus läggs på en medveten andning. Klassen erbjuder enkla redskap för att skapa flöde, balans och harmoni i kropp och sinne. Fokus ligger mer på uthållighet, kraft och andningstekniker än på avancerade kroppsställningar. Kundaliniyoga passar de allra flesta och du utför övningarna utifrån din förmåga och dagsform.

Varje pass är designat för att uppnå ett specifikt syfte (t ex för att stärka immunförsvaret, öka energi och vitalitet, bekämpa negativitet, stärka ryggen) och vi använder oss av enkla men kraftfulla rörelser, aktiv avslappning, andningsövningar och meditation. I en tid av oändligt informationsflöde och möjligheter hjälper yogan oss att landa i nuet och hantera utmaningar med en större klarhet och balans.

Tid:
Torsdagar 18.15-19.30
Anmälan: info@studiopepp.se

Barnyoga ( 6 - 9 år)

Start v.3 slut v.24

Torsdagar 16.30 - 17.20

Pris: 1 695 kr för 17 ggr

Uppehåll: v. 9, 16, 17, 18, 23

Vi möter yogan och dess filosofi på ett lekfullt sätt som olika djur. Även de små barnen behöver återhämtning och en lugn stund på yogamattan. I barnyoga får barnen ta plats, vi korrigerar inte positioner och de får upptäcka vad man kan göra med kroppen, andetaget och stillheten.

Tid:
Torsdagar 16.30 - 17.15
Anmälan: info@studiopepp.se


Ungdomsyoga ( 10 -14 år)

Instruktör: Mirja Blomqvist

Start v.3 slut v.24

Torsdagar 15.30 - 16.20

Pris: 1 695 kr för 17 ggr

Uppehåll: v. 9, 16, 17, 18, 23

Perfekt komplement till all annan fysisk träning som våra barn och ungdomar utövar. Med yogans verktyg; filosofi, andning, meditation, asanas (rörelser) och avslappning får ungdomar här en chans att bara få vara sig själva så som de är, utan omvärldens krav, sociala medier och utan mobiltelefon. Ett större lugn och självkänsla följer dem när de lämnar studion.

Tonårsyogan ger ungdomar verktyg att hantera vardagen. Eller som en klok deltagare sa: "Yogan har öppnat ett nytt rum inom mig. Ett rum som man kan använda resten av livet."Ett ställe att hitta kraft, lugn, att landa.

Tid:
Torsdagar 15.30-16.20
Anmälan: info@studiopepp.se


Senioryoga

Instruktör: Mirja Blomqvist

NYHET!

Hösten 2019!

Tid: Tisdagar 9.30 - 10.30
Plats: Studio P.E.P.P
Anmälan: info@studiopepp.se