Personlig Träning

Löpfys

Specifik träning för dig som vill bli en starkare löpare. Vi jobbar tillsammans mot en stark, hållbar och mer effektiv löpkropp. För at detta ska kunna ske behöver vi jobba med rörlighet, styrka och spänst på olika sätt.

Studions löptränare: Eleonor Dalhäll
Pris: 790 - 990 kr (se paketpris under fliken priser och medlemskap)
Boka: info@studiopepp.se

Yoga

Att gå på en yogaklass kan vara otroligt skönt. Men det kan oxå vara smärtsamt eller rent ut av en pina om tekniken inte sitter eller om man har nån form av svårighet med en viss övning. 

För att komma in i yogan på ett skönare sätt kan du tillsammans med tränaren  hitta rätta tekniken, korrigera och anpassa övningarna utefter din förmåga. Ett fantastiskt sätt att kunna utveckla sin kännedom om kroppen och därefter utvecklas framåt. 

Boka en eller fler träffar med Mirja som finns i studion. 

Studions yogatränare: Mirja Blomqvist
Pris: 790 - 990 kr (se paketpris under fliken priser och medlemskap)
Boka: info@studiopepp.se


Funktionell Styrka

Träning som sker tillsammans med studions personliga tränare. Du kan vara ensam eller köra i par som duo PT.  Tränaren finns där för att utveckla dig utefter dina syften och dina förutsättningar. Vi ger dig personlig träningsutveckling för en stark hållbar kropp i vardagen eller mot ett satt prestationsmål genom ett personligt träningsprogram.

Studions personliga tränare:

Nicklas Nyberg
Pris: 790 - 990 kr (se paketpris under fliken priser och medlemskap)
Boka: info@studiopepp.se


Akupunktur och koppning - enligt traditionell kinesisk medicin

Onsdagar med Sofie Ringsten

Bokas via: info@studiopepp.se

Akupunktur är en behandlingsmetod som använts inom den kinesiska medicinen i tusentals år. Det är en effektiv metod för bl.a. sjukdomsbehandling, smärta, stress, sömnproblem och skador, och har under senare år fått uppmärksamhet i hela värden. Akupunktur ges även förebyggande och som friskvårdande behandling.

Pris: 75 minuter - 550 sek.

Koppning är en del av traditionell kinesisk medicin. Glaskoppar placeras på ryggen, som skapar ett vakuum och undertryck, vilket effektivt ökar blodcirkulationen och transporter bort slaggprodukter i bindväven. Detta har påtaglig effekt på stela muskler och ökar även lymfflödet så att cellernas avfallsprodukter på ett effektivt sätt kan avlägsnas från kroppens bindväv. En positiv följd av detta är att det lindrar muskelsmärta.

Pris: 30 minuter - 350 sek. 

Kickboxning

Kickboxning som träningsform är perfekt för dig som vill lära dig sparkar och slag och samtidigt komma i toppform utan att behöva sparras mot någon i en boxningsring. Tränaren hjälper dig utifrån dina förutsättningar och mål att träna hela kroppen, koordinationen och inte minst konditionen. Du får även förståelse för rörelseenergi och mental styrka.

Studions tränare i kickboxning: Nicklas Nyberg
Pris: 790 - 990 kr (se paketpris under fliken priser och medlemskap)
Boka: info@studiopepp.se