Events

The Power of Yoga

Instruktör: Ingela Nilsson

Datum: Lördag 23:e Mars kl 13.00 - 16.00

YOGA WORKSHOP MED SJUKGYMNAST / YOGALÄRARE - INGELA NILSSON

För dig som yogar, eller vill börja med yoga och är intresserad av att veta mer om kropp och funktion kopplad till yogan. Sjukgymnast och yogalärare Ingela Nilsson kommer till Studio PEPP för att ge dig en workshop i hur du kan bygga en stark och smidig kropp med hjälp av yoga. Ingela ger dig en grundläggande förståelse för anatomin bakom yogan som du kommer att kunna ha glädje av hela livet. Det blir en blandning av teori och praktik med många "AHA" upplevelser brukar det bli säger Ingela.

Begränsat antal platser så först till kvarn! (endast 5 platser kvar)

Anmälan: info@studiopepp.se

Pris: 350 kr för medlemmar och 450 kr för icke medlemmar


Fredags-AW Fråga löpcoachen!

Instruktör: Eleonor Dalhäll

Datum: Fredag 12:e April kl 17.30 - 19.00

Det är nu det börjar bli spring i benen om man inte är den som springer under vintern. Kom och häng på en skön fredagsAW. Dela med dig av dina tips hur du får löpningen att bli rolig och utvecklande. Har du frågor så finna Eleonor där för att svara eller någon annan i studion som har andra erfarenheter. En skön fredagseftermiddag helt enkelt med väldigt mycket löparsnack. Är det tillåtet att dricka bubbel som löpare tro?:))

Välkomna!


Restorative Yoga - The Power Of Resting

Instruktör: Mirja Blomqvist

Datum: Måndag 22:a april

Tid: 2 h

En terapeutisk form av yoga, där fokus ligger i avslappningen. Återhämtande kroppsligt, mentalt och själsligt. Med hjälp av props (filtar, bolster, klossar) avlastas kroppen och vi tillåts att landa i ett djupt, meditativt tillstånd minst 6 minuter i varje position. Genom denna avslappning stimuleras det parasympatiska nervsystemet och vi når en fysisk och mental balans, får ett starkare immunförsvar och håller oss skadefria. Denna workshop passar alla, från atleter till utmattade personer.

Välkommen att uppleva kraften i återhämtningen!


Presenttips!

Presentkort på träning

Presentkort på någon av studions eventdagar

Presentkort på personlig träning i funktionell styrka, kickboxning och yoga

Löputbildning

En underbart lyxig yogamatta med exklusivt handjorda läderremmar till

Bolster, block och ögonkuddar

Underbara kläder från Yogish collective