Teamet

Eleonor Dalhäll, grundare och ägare av Studio PEPP. Löputbildare, Soma Move instruktör, Mobility Training specialist och Endurance training specialist

Passionen i livet är bergsultralöpning. Mer höjd och mer sten desto bättre. Tävlar själv i olika berg världen över och coachar löpare att nå sina mål. Utbildad löpcoach i både asfaltslöpning och traillöpning med specialisering på löpteknik och varje individs unika rörelsemönster. Eleonor har en certifiering som trailledare. Eleonor är även tränare i Mobilitytraining och Endurance training. Leder bland annat löpgrupper och löpresor för Team Nordic Trail. På sidan om bergsultrlöpningen instruerar Eleonor i löpfys, Soma Move och Organic Bodywork. Det viktigaste för att bli en hållbar löpare och även all annan typ av prestationsinriktad konditionsträning kräver en enhetlig balanserad stark kropp vilket Eleonor arbetar mot.


Mirja Blomqvist, Yogainstruktör, akupunktör, PT i yoga och zonterapeut

Efter en lång egen yogapraktisering tog Mirja klivet och utbildade sig till yogalärare för tre år sedan. Mirja jobbar heltid som yogalärare och är bland annat Global Yoga River guide, yinyogalärare med fördjupning "Yinyoga och TKM (traditionell kinesisk medicin)", utbildad i embodied flow, gravidyoga, mamma/baby-yoga och barn-/tonårsyoga.

Hon brinner för att få människor att hitta sitt inre ljus och älskar naturen. Mirja är dessutom utbildad zonterapeut och öronakupunktör så det finns möjlighet att boka tid för behandlingar.


Camilla Halvarsson


Andrea Morger

Personlig tränare, hälsocoach och gruppträningsinstruktör

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv. Under många år har jag spelat ishockey på elitnivå. Efter min hockeykarriär har löpning blivit en stor del av min träning. 

Träning för mig är glädje och välmående, vilket jag finner när jag tränar!
Allt i från ett löppass i skogen eller en dag på fjället! Som coach vill jag motivera och inspirera till träning och till en hälsosam livsstil. Jag tycker att träning ska vara roligt. Det finns någon träningsform som passar för alla!


Anna Vallsted Haeger, yogainstruktör

Disputerad inom medicinsk forskning och neurovetenskap. Har praktiserat yoga dagligen sedan 2007. Yoga är Annas livsstil och stora passion och hon är sedan 8 år utbildad lärare inom kundaliniyoga. Anna åker regelbundet på vidareutbildningar och retreats för att fördjupa sin kunskap. Hon är dedikerad till sitt eget dagliga yogautövande, sin personliga och andliga utveckling och brinner för att förmedla kundaliniyoga och meditation till andra.


Nicklas Nyberg, Instruktör i kickboxning, cirkelns och PT

Sofie Ringsten

Före detta polis som lämnade yrket för att jobba heltid med yoga och Kinesisk medicin. Yogaterapeut och utbildar själv yogalärare i yin yoga. Utbildad i akupunktur i Kina. Grundare av YYFA Yin Yoga for Athletes, och driver även yogaskola i sitt andra hem på Maldiverna.