Resor

Studio PEPPs Träningsresa till Teneriffa

19 - 24 oktober 2019

Researrangör Team Nordic Trail

WOW VILKEN NYHET!

Träningsresa och bergsäventyr på vulkanön Teneriffa ! Dessutom - toppbestigning av vulkanen Teide (3 718 möh, spaniens högsta berg)

I oktober tar vi en liten paus från Studion och beger oss tillsammans med researrangören Team Nordic Trail till vulkanön Teneriffa för löpning, vandring, träning, yoga, sol, bad, god mat och dryck. Den här resan passar de flesta och och innehåller det mesta du kan önska av en träningsresa. Du kan välja mellan vandring eller löpning och varje dag erbjuder vi morgonyoga samt någon form av kompletterande träning med styrka, rörlighet eller spänst för de som vill... Även om du aldrig sprungit eller vandrat i berg tidigare eller om du är en van bergsget så lovar vi att du kommer att få en fantastisk upplevelse samtidigt som du utvecklas i din träning. Vi bor i privat villa med en alldeles egen mästerkock. Varje dag är fullproppad med upplevelser i omväxlande natur medfantastiska vyer, sandstränder, vulkaner, månlandskap, dimhöljda berg med molnskogar, karga slätter med kaktuslandskap och småpittoreska byer. Under resan kommer vi också bestiga vulkanen Teide som är Spaniens högsta berg med sina mäktiga 3 718 möh !

Begränsat antal platser

Utifrån antalet bäddar i vår villa finns det ett begränsat antal platser på resan. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats!

Innehåll paketresa

  • Flyg t/r Stockholm -Teneriffa
  • Transfers från/till Teneriffa flygplats
  • Samtliga aktiviteter enligtprogram
  • Del i dubbel - eller flerbäddsrum samtliga nätter i vår egenvilla
  • Helpension (frukost, lunch och middag inkl.dryck)
  • Mat lagad av Team Nordic Trails egen köksmästare med erfarenhet frånstjärnkrogar
  • Massor av träning, bergslöpning, vandring, yoga/rörlighetsklasser, styrkeklasser
  • Toppbestigning av Teide 3 718 möh
  • Erfarna ledare från Studio PEPP och Team NordicTrail
  • Förberedelser och träningspass med trailteknik, backträning, styrkepass och löppass innanresan

Pris :14 995 kr


Anmälan nedan!


Betalningsvillkor

Vid bokning betalas bokningsavgift på 3 500 kr. Resterande belopp betalas på faktura inom 30 dagar.

INNAN RESAN

Informationträff

Researrangören Team Nordic Trail kommer till studion och berättar mer om resan, datum kommer inom kort!

Förberedande träningsprogram

Vid anmälan ingår erbjudande om förberedande träningsprogram inklusive förberedande träningspass i grupp.

- traillöpning ochteknik

- backpass

- styrkepass förbergsäventyr

- Datum för träningstillfällen innan resan: 27/8, 3/9, 10/9, 24/9 och 5/10

Samtliga turer erbjuds i vandrings- och löpargrupp och nivån anpassas efter deltagare. Det innebär att alla kan vara med oavsett nivå. Obs! Läs mer nedan om nivå för toppbestigningen av Teide. I övrigt är tempo helt oviktigt på våra turer och det är upplevelsen som är i fokus.

Toppbestigning Teide

De flesta som har god grundfysik och tränar regelbundet klarar av toppturen till Teide även om det så klart kräver en rejäl fysisk insats att vandra från 2.300 till 3.700 meters höjd. Oberoende av fysik påverkas alla väldigt olika av hög höjd. Säkerhet och välmående hos våra deltagare går alltid först och det är därför viktigt att du inser att du kan behöva vända med någon av våra guider innan toppen om du påverkas starkt av den höga höjden . Det är inte ett måste att delta på toppturen, om flera deltagare föredrar att ta linbana upp till 3.500 m höjd på Teide kan det ordnas. Meddela gärna detta vid bokning. .vid